El concert d’El Diluvi protagonitza els actes del Nou d’Octubre a Benicarló

A més, dilluns tindran lloc la cercavila festiva i l’acte institucional amb la hissada de la bandera

El concert d’El Diluvi protagonitza els actes del Nou d’Octubre a Benicarló

Benicarló celebrarà els actes commemoratius del Nou d’Octubre amb la tradicional cercavila i l’acte institucional, que tindran lloc el mateix dia 9, i el concert del grup valencià El Diluvi, que s’ha programat per a la vespra, el dia 8.

La cercavila sortirà des de l’Ajuntament a les 12.00 hores, amb la presència de les autoritats acompanyades de la Colla de Gegants i Cabuts, la Colla de Dolçainers i Tabaleters i el Grup de Danses la Sotà, en un recorregut que passarà per la plaça de Sant Bartomeu, el carrer Major, el carrer del Rei en Jaume i tornarà a la plaça pel carrer de Sant Joan i el carrer Major.

Al final de la cercavila hi haurà una ballada a càrrec de la Sotà i, a continuació, l’acte institucional amb el parlament oficial de l’alcalde i la hissada de la bandera de la Comunitat Valenciana.

La festa, la vespra

Per tal de calfar motors de cara al dia gran, dilluns 8 a les 20.00 hores tindrà lloc a la plaça de Sant Bartomeu el concert del grup de folk El Diluvi, que fusiona diversos estils musicals com cúmbia, reggae, rumba, folk i música tradicional o d’arrel valenciana.

Aquesta serà una de les últimes actuacions del grup valencià abans de la parada temporal que ha anunciat fa uns dies a través de les seues xarxes. El Diluvi s’acomiadarà dels escenaris a finals de 2023 però recorda que «no és un adeu, és un fins prompte». L’accés serà completament lliure.

Directe