Electra Energia aposta per un Anunci més sostenible

L'empresa elèctrica morellana repartirà 1478 botelletes reutilitzables i commemoratives per tal d’aconseguir una imatge més sostenible de la festa.

Morella està preparada ja per a acollir una de les seues festes més importants, l’Anunci. Una cita festiva que ompli de color els carrers de la ciutat cada sis anys i que enguany comptarà amb la participació de 1.500 persones entres les 14 carrosses infantils i 27 d’adults que desfilaran en aquesta edició. Enguany a més, totes aquestes persones podran lluir durant la desfilada la botella que ha dissenyat Electra en col·laboració amb l’Anunci. Judit Garcia, una de les treballadores d’Electra Energia explicava que «en total hem fet 1478 que és el nombre de participants que ens han passat en un llistat l’Ajuntament». Així mateix, Garcia assegurava que l’objectiu era «estar presents d’alguna manera perquè, al cap i a la fi, som l’empresa energètica del territori i que millor que col·laborar obsequiant els participants amb una botella reutilitzable»

Amb aquesta botella es pretén mostrar una imatge més uniforme i sostenible de la festa. Aquesta es podrà recollir aquest mateix dijous fins a les 5 de la vesprada a les mateixes oficines d’Electra Maestrazgo a Morella, ubicades a la plaça Colon número 12.

L’anunci del 55é Sexenni, donarà el tret de sortida a un cap de setmana festiu on les disfresses i les carrosses seran les grans protagonistes, també el confeti, més de 50 tones de paper de colors seran llançades durant el cap de setmana.

Directe