L’administració de Vallivana anima a participar en el rosari

Des dels responsables de l'administració del Santuari de Vallivana es convida al veïnat a vestir els balcons per tot el recorregut del tradicional rosari.

L’administració de Vallivana fa una crida perquè el rosari de la Marededéu siga ben lluït. Demana implicació del veïnat acompanyant a la imatge i també vestint els balcons per tot el recorregut de la processó. Això és carrer el Pes, marquesa Fuente el Sol, Juan Giner, Trinquet, Padre Ramon Querol, Zaporta, Blasc d’Alagó i Marededéu de Vallivana. El rosari tindrà lloc este dissabte a les nou de la nit.

Els darrers diumenges molta gent ha aprofitat la parada de l’administració a la plaça per a comprar el seu farolet per al rosari. A l’oficina de turisme encara se’n poden adquirir.

La pròxima activitat de l’administració de Vallivana és aquest dissabte en el rosari de l’Anunci. En anys especials com aquest el rosari que es fa de normal el 8 de setembre, es trasllada a aquest darrer cap de setmana d’agost. En aquesta edició s’han establert algunes modificacions i el rosari serà la vespra de la batalla de confeti, concretament, el dissabte 26 a les nou de la nit.

Directe