El sopar de germanor de l’Anunci del Sexenni de Morella acollirà fins a 1.500 persones

Un cop s'han inscrit els i les membres de les carrosses que participen en la festa i ara estan disponibles la resta de places a les oficines de l'ajuntament. El preu del sopar és de 24 euros. L'empresa Bimarjus SL d'Andorra ha estat l'adjudicatària d'este servei per un total de 30.937,50 euros

L’Espai Firal acollirà el diumenge 27 d’agost el sopar de germanor  de l’Anunci del 55 Sexenni on s’estima que participaran 1.500 persones. Un cop s’han inscrit els i les membres de les carrosses que participen en la festa, ara estan disponibles la resta de places a les oficines de l’ajuntament. El preu del sopar és de 24 euros.

L’ajuntament de Morella ha adjudicat a l’empresa Bimarjus SL d’Andorra el servei de catering pel sopar de germanor de l’Anunci (per a 1.500 persones) per un total de 28.125 € (sense impostos), 30.937,50 euros (amb impostos).

Segons informa l’ajuntament de Morella «el contracte es va licitar per concurs, en el qual es van presentar tres candidates. Així, una empresa va renunciar i una altra no complia els requisits demandats». L’empresa adjudicatària oferirà dos menús diferents, un de carn i un vegetarià, i aptes per a persones celíaques, així com el servei de 15 cambrers i cambreres. El menú també inclou la beguda i els cafés.

Per a acollir este multitudinari sopar de germanor, l’Espai Firal disposarà de les taules i cadires necessàries. A més, s’implementarà l’espai amb dues carpes per acollir a 1.500 persones.
D’altra banda, hi haurà també servei de menjar amb foodtrucks a l’Albereda, des de l’Escola Infantil fins a l’estàtua de Manuel González Martí. Estos estaran des del dimecres 23 d’agost a les 20.00 hores fins a finalitzar les festes: La zona ja està preparada amb els punts d’aigua i llum necessaris per a prestar el servei.

La ciutat de Morella està preparada per a acollir una de les seues festes més importants. Des del 25 d’agost i fins al 27, els diferents actes de l’Anunci passaran pels carrers amb el pregó i la batalla de confeti com uns dels principals.

Directe