Torna el Bikini Club amb una festa “remember”

Mai ha hagut tanta gent a l'antic poliesportiu com aquest dia de 1994

Van vindre joves de tot arreu a ballar la música que més de moda estava als anys 90 del segle passat. Va ser un acte organitzat per l’emissora comarcal Els Ports Ràdio i la Setmana de la Joventut i que va batre tots els rècords d’assistencia a l’antic poliesportiu.

L’any 1994 es van donar cita a Morella fins a 1.200 persones per a viure en directe l’esdeveniment més important de la música per aquells temps. La festa “Bikini Club”. Una iniciativa que van portar a terme conjuntament aquesta empresa, Comunicacions dels Ports, els joves de la Setmana de la Joventut de l’època i Ràdio 9, que era l’emissora pública autonòmica de la Comunitat Valenciana. 29 anys després, i per iniciativa del Morella FC i de Bartual, torna el “Bikini Club” amb una festa “remember”. Serà demà dissabte per la nit, al mateix lloc.

Una iniciativa que va nàixer casualment durant unes festes de la magdalena en les que membres del Morella es van trobar amb el popular Bartual, conductor del programa de ràdio que donava nom a les festes “Bikini Club” i que estarà present aquest dissabte.

El Morella FC busca, amb iniciatives com aquesta, traure fons per al club, donat que portaran la barra i, alhora, contribuir a fer activitats per a dinamitzar Morella.

Directe