L’Escudella de Vilafranca, entre els millors restaurants de la província

El Restaurant la Carrasca de Culla s'alça amb el primer premi en la segona edició 'Primavera Gastronòmica Castelló Ruta de Sabor'

L’Escudella de Vilafranca, entre els millors restaurants de la província

Dins de l’aposta per la gastronomia local, la cuina de mercat i els productes de proximitat i temporada a través de la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’, el Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló ha clausurat la segona edició ‘Primavera Gastronòmica Castelló Ruta de Sabor’ amb el lliurament de guardons als restaurants més valorats.

La segona edició de la Primavera Gastronòmica es va celebrar del 20 d’abril al 28 de maig i va comptar amb la participació d’una vintena de restaurants i gastrobars associats a la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’. Tots ells van oferir propostes gastronòmiques amb les quals van interpretar els sabors propis de la primavera permetent al públic poder recórrer les comarques de Castelló a través dels seus productes i sabors procedents de la mar, la muntanya i l’horta.

Com ha explicat el vicepresident de l’àrea de Turisme, Andrés Martínez, “aquestes jornades formen part de l’aposta de la Diputació de Castelló per contribuir a dinamitzar l’activitat econòmica i incentivar el consum, i des de la institució provincial continuarem treballant per impulsar i continuar fent més gran la marca Castelló Ruta de Sabor”.

Quant als guardons entregats, els comensals que van gaudir del menú en qualsevol dels establiments participants en la segona edició de les jornades gastronòmiques van poder valorar l’experiència a través d’un codi QR que va estar disponible en els propis locals. Així, el restaurant més valorat i, per tant, guardonat amb el primer premi ha sigut El Restaurant la Carrasca de Culla. El segon premi ha recaigut en el Restaurant San Remo, d’Altura. I en haver empatat en vots, el tercer premi l’han aconseguit el Restaurant la Bodeguetta de Casa Perito de Benlloch i el Restaurant l’Escudella de Vilafranca.

Aquesta segona edició de les jornades ha continuat sent l’excusa perfecta per a realitzar una escapada o viatjar per la província de Castelló i descobrir tots els seus atractius, a través dels seus sabors i paisatges gastronòmics. Tant els castellonencs com els turistes poden passejar per xicotets pobles amb encant de l’interior o recórrer la costa de port en port, comprar en els mercats i comerços gastronòmics, visitar als productors i, per descomptat, gaudir de les propostes gastronòmiques de les jornades en els restaurants Castelló Ruta de Sabor.

Directe