Forcall acull la 16ena edició de l’intercanvi juvenil de la Mancomunitat dels Ports

Ha comptat amb la participació de 40 joves de Forcall, Cinctorres, Morella i Vilafranca

Forcall ha acollit enguany la setena edició de l’intercanvi juvenil organitzat per la Mancomunitat dels Ports on desenes de joves d’entre 12 i 18 anys de la comarca dels Ports poden gaudir tres dies de diferents activitats. La trobada que finalitza avui ha comptat amb la participació de 40 joves de Forcall, Cinctorres, Morella i Vilafranca i un ampli ventall d’activitats, com per exemple una nit temàtica, una tarde de piscina o un torneig de futbol.

Aquest és el segon intercanvi d’enguany i és que durant l’hivern també se’n fa un. En aquest cava ser a la Fàbrica Giner de Morella. L’autogestió i independència són dos dels elements que es tracten en aquests intercanvis, és per això que els joves són partícips en l’organització d’activitats i per exemple, durant els tres dies també es cuinen ells.

Conéixer gent nova de la comarca és un dels principals motius pel què els joves es decideixen per participar en aquesta trobada. També l’oferta d’activitats que es prepara durant els tres dies que dura l’intercanvi.

Vist l’èxit que ha tingut un any més l’intercanvi juvenil des de l’àrea de joventut dels Ports pensen ja en la pròxima edició. Això sí, ara toca descansar després d’aquests tres dies intensos.

Directe