Alcossebre millora els punts de platja accessible en Carregador i Romana

S'incorporen dues noves grues elèctriques per a afavorir l'accessibilitat de tots els usuaris i usuàries i s'amplien les teulades

Els punts de platja accessible habilitats a les platges de Carregador i Romana, en funcionament des del passat 15 de juny, han sumat diferents millores a càrrec de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre. En concret s’han incorporat dues noves grues elèctriques i s’han col·locat dues teulades de fusta, un en cadascun dels punts, amb els seus corresponents ombratges, i que se sumen als ja existents. En total, s’ha realitzat una inversió de 7.899 euros, per a la qual s’ha concedit una subvenció del 45% del total del cost, 3.554 euros, per part de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, en matèria de millora de les condicions d’accessibilitat universal. L’Ajuntament s’ha fet càrrec dels 4.345 euros restants del cost.

El servei de platges accessibles es presta durant els mesos de juny i setembre, de 11.00h a 19.00h i al juliol i agost, de 10.30h a 20.00h. L’any passat, ja es va introduir com a millora l’ampliació de l’horari i del calendari i la incorporació de diferents material per als punts, com a caminadors de platja i passarel·les per a facilitar accés a la mar. Els punts compten també amb cadires amfíbies, jocs complets de crosses, dutxes exteriors i casetes amb WC, dutxa i canviador, a més de la caseta magatzem. Unes altres de les millores introduïdes l’any passat i que converteixen a les platges en més inclusives són les banderes amb el Codi de ColorADD perquè les persones amb daltonisme o discromatopsia puguin identificar fàcilment l’estat de la mar.

La regidora de Benestar Social, Melina Fradejas, ha destacat que “aquest servei compta amb un gran acolliment, per part dels seus usuaris i usuàries, gràcies a les seues dotacions, infraestructura amb la qual compta i personal que l’atén. Per això, és una prioritat per al nostre Ajuntament continuar millorant-lo any rere any”.

Directe