S’instal·len noves dutxes amb llavapeus a les platges d’Alcossebre fabricades amb plàstic reciclat

Compten amb ruixadors per a cos i peus i estan fabricades amb fusta plàstica reciclada

S’instal·len noves dutxes amb llavapeus a les platges d’Alcossebre fabricades amb plàstic reciclat

Les platges d’Alcossebre comptaran amb 13 noves dutxes fabricades 100% amb fusta plàstica reciclada. Compten amb una eixida principal d’aigua amb efecte pluja i inclouen llavapeus. El material amb el qual estan fabricades compta amb una gran durabilitat obtingut de la transformació del plàstic que no pot ser reutilitzat o el destí del qual és la incineració o l’enterrament. Pel seu aspecte d’acabat en imitació fusta, són idonis per a platges o entorns naturals.

El regidor de Serveis, Juan Carlos Barceló, ha destacat que “les dutxes s’han instal·lat de manera immediata, quan se’ns han subministrat, amb l’objectiu que les nombroses persones que ja gaudeixen de les nostres platges puguin utilitzar-les”. La regidora de Turisme, Alejandra Roca, ha insistit en “l’aposta de l’Ajuntament pels materials sostenibles a les nostres platges” i ha apel·lat “a la responsabilitat d’usuaris i usuàries perquè facen un ús eficient d’aquestes dutxes i llavapeus”.

Directe