“La llar”, de Jesús Sánchez Aroca, guanya el Concurs de Microrelats

El lliurament de premis té lloc aquest diumenge dins dels actes del Festival Literari

El Teatre Municipal de Morella acollirà aquest diumenge, 25 de juny, a les 13 hores, l’acte de lliurament del IX Concurs de Micro-relats Sergio Beser, organitzat per l’Associació Amics de la Ràdio i Els Ports Ràdio. Enguany aquest acte tindrà lloc en el marc del II Festival de Literatura de Morella. El certamen ha tingut una bona participació i amb una gran qualitat dels treballs presentats.

Segons ha donat a conéixer el jurat del concurs, el guanyador en la categoria d’adults ha estat Jesús Sánchez Aroca amb “La Llar”, Teresa Moya ha estat la segona amb “El misteri de les roses” i, en tercer lloc, han quedat Elena Doménech Milian amb “Filla, la vida és bonica” i Josep Bernat Santacreu amb “Pal.liatius”.

Juvenil, infantil
i tuit relats

Pel que fa a la categoria juvenil, el jurat ha decidit atorgar un premi Ex aequo a Marta Segura Boix amb “Quedar-se és lluitar” i a Judith Fábregas amb “Tot l’enyor demà”.

Finalment, en la categoria infantil, la guanyadora ha estat Ángela Ripollés Dolz amb “Mil il.lusions”, en segon lloc, Miriam Sales Sorolla amb “El mas” i tercer ha estat Adrian Segura Tomás per “La vida és bonica”. Pel que fa als tuit relats, ha guanyat Manuel Pérez.

El jurat ha comptat amb la participació de professors, periodistes i escriptors, com Fabricio Caivano, Víctor Maicas, Lluís Meseguer, Adolf Piquer, Narcisa Rambla i Jesús Sangüesa.

Enguany els organitzadors han volgut tenir un record molt especial al periodista Josep Martí Gómez, qui ha estat el president d’aquests premis durant els darrers anys.

Directe