El 2n Festival Literari de Morella, preparat per a arrancar

Esta edició compta amb la col·laboració del Villarreal CF amb diferents obsequis, els quals es repartiran durant tot el cap de setmana

El 2n Festival Literari de Morella, preparat per a arrancar

La segona edició del Festival Literari de Morella es posa en marxa aquest divendres amb una gran varietat d’activitats amb escriptores, escriptors i periodistes. Al voltant del tema Com a societat: anem avant o arrere? el Teatre Municipal albergarà panells de diferents àmbits com la història, l’esport o la gastronomia, entre molts altres. La que arrancarà el divendres, pretén ser una edició oberta a la participació on el festival eixirà al carrer per apropar-se a la gent. Així, hi ha diferents activitats programades que acompanyen als panells literaris durant tot el cap de setmana com són una sessió de ioga, una ruta astronòmica, una excursió campestre o el concurs de preguntes La Nevera Quizz.

La directora del Festival Literari de Morella, Elena Moya, ha destacat que “esta segona edició ve carregada de panells i altres activitats perquè totes i tots disfruten de la literatura en un cap de setmana molt intens”. Moya ha explicat que “la literatura és la protagonista d’estos dies, però hi ha activitats alternatives per a traure el festival al carrer i que tots i totes participen i coneguen la ciutat d’una manera diferent”. Finalment, ha volgut “animar a participar i vindre als actes programats des del 23 fins al 25 de juny a Morella”.

Cal explicar que, enguany compta amb la col·laboració del Villarreal CF, el qual ha proporcionat diferents objectes que s’entregaran al llarg del cap de setmana. Elena ha aprofitat per a “agrair la participació del principal club de futbol de la província amb tots els regals que repartirem en diferents activitats d’estos dies”.

Pel que fa a les activitats complementàries, el concurs de preguntes La Nevera Quizz està previst per al divendres 23 de juny a les 23.00 hores. Begonya Segura conduirà esta competició cultural per equips que tindrà lloc a l’Alameda. Per a participar, cal inscriure’s al correu electrònic festivalliterarimorella@gmail.com. La sessió de ioga al Castell serà a càrrec d’Ana Giner. Està programada amb eixida des de l’Ajuntament de Morella a les 7.45 hores del dissabte 24 de juny. A la nit del dissabte tindrà lloc la ruta astronòmica amb Teudo Sangüesa a les 23.00 hores amb eixida des de la Plaça Colom. Finalment, el diumenge a les 9.00 hores hi ha una excursió campestre a càrrec de Pablo Segura amb eixida des de l’Ajuntament de Morella.

Directe