Benassal celebra Sant Cristòfol aquest cap de setmana

El dilluns 29 serà la romeria des de l'esglèsia Nostra Senyora de l'Assumpció fins a Sant Cristòfol

Els festejos en honor a Sant Cristòfol tornen a Benassal aquest cap de setmana. Així, el dissabte 27 hi haurà música per a tota la família amb Trobadorets; corros de vaques i bous d’Ivan Meseguer i La Paloma; un dinar de germanor; ‘tardeo’ amb el grup Trébedemusic; prova de bou cerril i bou embolat. La nit acabarà amb l’actuació del grup local Paynamoon i la discomòbil The Luxe.

El diumenge, després dels voltejos de campanes en honor al sant serà la missa amb la Rondalla i el Cor de Benassal, la benedicció dels vehicles i el repartiment de banderoles. A més, els xiquets i xiquetes gaudiran d’activitats i jocs.

El dilluns 29 serà la romeria des de l’esglèsia Nostra Senyora de l’Assumpció fins a Sant Cristòfol. També participarà la Rècua. Sobre les 10.15h serà l’arribada a Sant Libori on es cantarà l’O Vere Deus i es repartiran dolços. A les 12.30h s’espera l’arribada a Sant Cristòfol i la missa amb el cant de gojos al sant. A continuació es beneiran i repartiran les ‘primes’. El retorn de la romeria al poble tindrà lloc a les 18.30h i es marcarà amb un volteig de campanes, respons per als difunts, cant de gojos en honor a Sant Cristòfol i Ball Pla amenitzat per la Banda Municipal Font d’En Segures.

Directe