L’Hospital de Vinaròs ja té cardiòleg

Durant aquesta setmana s'aniran incorporant la resta de metges

Des d’aquest dimarts l’Hospital de Vinaròs ja compta amb un cardiòleg. “Concretament és el cap de servei de cardiologia de l’Hospital Clínic de València i degà de la Facultat de Medicina”, apunta el director general d’Administració Local de la Generalitat Valenciana Aldof Santmartí, qui concreta que “és la primera incorporació donat que, a partir de demà i durant aquesta setmana s’aniran incorporant la resta de cardiòlegs per a, tots junts, poder fer una roda de presència continuada a l’Hospital de Vinaròs”.

El motiu és la baixa per jubilació d’un dels cardiòlegs del centre i la baixa maternal que inicia l’altra cardiòloga aquest 2 de maig i que hagués pogut portar que l’hospital es quedara sense cap metge d’aquesta especialitat.

“La seua procedència, majoritàriament, és de departaments de salut de la província de València”, el que ha fet que “en cap moment, l’Hospital de Vinaròs es quedara sense”.

“Malgrat que encara estem en una provisionalitat fins tindre la estabilitat que voldríem, l’atenció als pacients en la especialitat de cardiologia està totalment assegurada“. Santmartí recalca que és una solució “de moment provisional”.

“L’important és que els pacients siguen atesos correctament, que el servei de cardiologia no es tanque en absolut” amb aquests trasllats de professionals des de València als que el director general d’Administració Local de la Generalitat Valenciana “als que els agraïsc la solidaritat dels professionals”.

Directe