L’Escola Infantil obre la preinscripció pel curs 2023-2024

Cal aportar la documentació necessària a les oficines de l’ajuntament entre el 27 d’abril al 19 de maig

L'escola infantil, en una imatge d'arxiu

L’Escola Infantil de Morella prepara el curs 2023-2024, de manera que s’obre el termini de preinscripció entre el 27 d’abril i el 19 de maig. Així, cal presentar la documentació a les oficines de l’ajuntament amb fotocòpies compulsades dels DNI dels progenitors, del llibre de família i de la targeta SIP de l’alumnat. També és necessari un informe de salut en cas de patir malalties cròniques. Més avant, es formalitzarà la matrícula per al nou curs, així com s’obriran les sol·licituds d’ajudes a l’escolarització d’educació infantil del primer cicle amb el Bo Infantil. Una vegada disponibles les bases de les ajudes, està previst convocar una reunió per a explicar el procediment que cal seguir.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “s’obre el termini de preinscripció de l’Escola Infantil de Morella per tal de planificar el curs 2023-2024 si ja coneixem el nombre d’alumnes que hi haurà”. L’edil ha explicat que “aquest servei està disponible per a xiquetes i xiquets entre zero i dos anys, ja que a partir d’eixa edat, ja van a l’escola”. Finalment, ha explicat que “quan coneguem les bases del Bo infantil, hem previst una reunió amb les famílies per a explicar com sol·licitar les ajudes.

L’Escola Infantil de Morella acull xiquetes i xiquets d’entre zero i dos anys, ja que a partir d’aquesta edat van al CEIP Mare de Déu de Vallivana, pel que es presta el servei a l’alumnat a partir de sis mesos. El curs de l’Escola Infantil es presta fins al 31 de juliol. L’alumnat està separat en tres aules diferents i l’inici del mateix es realitza de manera escalonada durant la primera setmana de setembre. A més, inclou servei de menjador quan l’alumnat porte la carmanyola.

Directe