Càlig ha acollit el reconeixement als presidents provincials del territoris de la Taula del Sénia

En un acte institucional d'encontre entres Castelló, Tarragona i Terol

La Mancomunitat de la Taula del Sénia ha reconegut als tres presidents de les diputacions de Castelló, Terol i Tarragona pel treball de les tres administracions en la defensa de la cultura i el patrimoni de les oliveres mil·lenàries. Així explicava la seua importància el president de la Diputació de Castelló, José Martí, qui també ha estat reconegut per l’entitat.

El president ha agraït «aquesta important labor», i també la que Taula va realitzar durant la primera dècada del segle XXI, «quan va impulsar les labors d’asfaltat d’innombrables camins, que són fonamentals per a la comunicació entre els municipis de la zona i, per extensió, per al desenvolupament d’activitat econòmica i creació de llocs de treball».

A més, Martí també ha posat en valor l’obra realitzada al llarg dels anys per la Mancomunitat de la Taula del Sénia, com un territori per a la unitat dels pobles i les persones de tres comunitats diferents.

José Martí és el president de la Diputació de Castelló

El dirigent provincial ha agraït també al president de la Mancomunitat, Daniel Pallarés, el treball realitzat en aquests anys.

Directe