José Martí visita les Falles de Benicarló

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha agraït la presència del president

José Martí visita les Falles de Benicarló

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha visitat avui les Falles de Benicarló en una mostra de suport institucional a les falles més al nord de la província. El president ha visitat la Falla El Caduf, guanyadora del primer premi, i la Falla El Campanar, primer premi en la categoria infantil

José Martí ha reiterat la importància de les Falles en el teixit econòmic i social de la província i ha felicitat tota la família fallera de Benicarló pel seu treball i compromís.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha agraït la presència del president i ha recordat que la Diputació de Castelló col·labora activament amb les Falles de Benicarló subvencionant les bandes de música que participaran demà dissabte en l’Ofrena de flors a la Mare de Déu de la Mar així com altres despeses com ara la pirotècnia o les lluminàries.

Xaro Miralles també ha afegit que «enguany, per ser el 50 aniversari, la Diputació ha fet una aportació especial a les comissions falleres» i ha subratllat que «les Falles no només són festa, sinó que són economia, són cultura i són patrimoni de tots».

Dispositiu
dels bombers

Els Bombers de la Diputació de Castelló han activat un dispositiu especial per al dia de San José i la Cremà. En total inclou 65 efectius entre bombers, comandaments i personal de coordinació distribuïts en un total de 15 dotacions amb vehicles autobomba i vehicles auxiliars que cobriran el dispositiu preventiu de la Cremà de 46 monuments fallers en les localitats de Borriana, Benicarló, La Vall d’Uixó i Almenara.

Independentment d’aquest dispositiu especial per a la Cremà de les Falles, altres 30 efectius s’encarregaran d’atendre qualsevol altre tipus d’emergència que es produïsca a la província de Castelló i actuarien com a reforç al dispositiu de falles si fora necessari.

Directe