Anna Garcia Monfort rep el V Premi Provincial de Treball Social atorgat pel COTS

És la treballadora social i coordinadora de Serveis Socials de la Mancomunitat Els Ports

Anna Garcia Monfort, treballadora social en els Serveis Socials d’Atenció Primària Bàsica en la Mancomunitat Comarcal Els Ports, ha estat reconeguda amb el V Premi Provincial de Treball Social per la seua trajectòria.

Un reconeixement, que segons expliquen des del Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló, vol premiar i reconéixer el treball que es fa des del món rural. Garcia és treballadora social i coordinadora de Serveis Socials en la Mancomunitat, ha participat de manera activa en l’elaboració de la Llei Valenciana de Serveis Socials, a través del Col·legi, com a part de la Junta de Govern entre 2016 i 2020, i també com a experta en les jornades de reflexió prèvies a l’elaboració de l’esborrany definitiu.

El Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló farà el lliurament del guardó el pròxim dimarts 21 de març, en el marc de la jornada organitzada per celebrar el Dia Mundial del Treball Social 2023.

Directe