Morella negra dona pas al Festival Literari, del 23 al 25 de juny

Aquesta serà la segona edició després de l’èxit de l’anterior

Morella negra dona pas al Festival Literari, del 23 al 25 de juny

Morella negra com la trufa finalitza la seua vuitena edició i dona pas a la segona del Festival Literari de Morella. Aquest tindrà lloc des del 23 fins al 25 de juny com han anunciat avui la directora del festival, Elena Moya; l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés; i el comissari de Morella negra, Jorge García. Així, després de l’èxit de l’edició anterior, aquest festival pretén omplir la ciutat d’autors i autores de renom, una gran varietat de panells, activitats complementàries, i apropar la literatura al públic general de la ciutat.

Cal recordar que, el Festival Literari de Morella naix de la iniciativa de la periodista i escriptora, ara directora del certamen, Elena Moya, la qual ha explicat que “este festival va començar l’any passat de manera ambiciosa amb autors i autores molt importants i es van tractar les narratives en diferents àmbits, que el van convertir en un festival molt interessant”. Elena ha afegit que “prompte presentarem la programació i personalitats que vindran des del 23 fins al 25 de juny a disfrutar de la literatura a Morella”.

D’altra banda, Rhamsés ha destacat que “ara comptem amb dos festivals literaris molt especials al llarg de l’any i volem que l’èxit de Morella negra es contagie al Festival Literari per a sumar edicions i consolidar-se en el calendari cultural de la ciutat”. L’edil ha volgut “agrair la dedicació de les persones que organitzen estos festivals i donar a conéixer als autors i autores al públic general, així com promocionar Morella a través de la literatura”.

VIII Morella negra
com la trufa

Avui ha finalitzat la vuitena edició del festival gastro-literari Morella negra com la trufa amb una taula dedicada a la professió periodística i la figura de Josep Martí Gómez titulada El oficio más bonito del mundo. Així, el festival ha comptat amb diferents taules redones i col·loquis durant tot el cap de setmana i disfrutar d’aquest característic gènere literari que és la novel·la negra.

El comissari de Morella negra com la trufa, Jorge García, ha remarcat que “aquesta ha sigut una edició molt especial perquè ha recuperat el format complet del festival amb la combinació única que formen la literatura i la gastronomia per a compartir la nostra passió per la novel·la negra”. A més, ha volgut “agrair a totes les persones que fan Morella Negra cada any” i ha afegit que “ja pensem en l’edició de l’any 2024”.

Directe