Guies de la Comunitat Valenciana visiten Morella

Reivindiquen la figura del guia oficial per la formació necessària i la qualitat del servei que ofereixen

L’Associació de guies oficials de turisme de la Comunitat Valenciana ha visitat avui Morella. Així, l’alcalde, Rhamsés Ripollés; la regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder; i la regidora de Serveis Turístics, Ana Adell; han rebut a este grup a les sales gòtiques de l’Ajuntament de Morella on els han explicat les característiques d’aquest edifici i mostrat la festa de l’Anunci que tindrà lloc el 27 d’agost. Després, el grup ha continuat la seua visita pel municipi amb la intenció de conèixer els principals atractius turístics de la ciutat com són el patrimoni arquitectònic, cultural i gastronòmic.

D’aquesta manera, Ana ha destacat que “visites com esta són molt importants per a un destí turístic com Morella i que les persones que guien a la gent, coneguen tot allò que expliquen de primera mà”.

L’edil ha explicat que “a través d’aquesta associació reivindiquen la importància de la figura de guia oficial per la formació necessària per a exercir esta professió i la qualitat del servei que donen al públic”.

Finalment, ha volgut “agrair la visita dels i les guies i donar suport a les seues reivindicacions enfront de l’intrusisme professional que pateixen”.

Visita de l’alumnat del
CEIP Mare de Déu de Vallivana

Durant esta jornada, l’alumnat de 5é de primària del CEIP Mare de Déu de Vallivana també ha visitat l’ajuntament amb la recepció de Rhamsés amb motiu que estudien les institucions durant estos dies.

L’alcalde ha explicat a les xiquetes i xiquets el funcionament del consistori o el Ple Municipal entre altres qüestions. També ha resolt les preguntes que li han plantejat.

Directe