Els bombers han rescatat a 7 barranquistes que havien quedat aïllats a la Tinença

L'operatiu de rescat a les 05.30 h de la matinada de diumenge

Els bombers han rescatat a 7 barranquistes que havien quedat aïllats a la Tinença

Efectius del departament de bombers de Diputació de Castelló han rescatat a un grup de set barranquistes que havien quedat aïllats en el barranc del Perseguer en la Tinença de Benifassà, en una zona limítrofa amb Catalunya. “L’avís es va rebre a les 19.25 h del dissabte, finalitzant l’operatiu de rescat a les 05.30 h de la matinada”, apunten.

Els Bombers de Diputació van mobilitzar “dues dotacions de bombers dels parcs de Baix Maestrat i els Ports, un equip de la Unitat de Rescat de Muntanya, i una unitat de comandament. Per part seua, Bombers de la Generalitat de Catalunya van mobilitzar dues dotacions i dos equips GRAE de rescat en altura, col·laborant també sis efectius de la Guàrdia Civil”.

Els especialistes de rescat de muntanya de tots dos cossos de bombers “van efectuar la progressió a través del barranc mitjançant tècniques d’escalada fins que van localitzar als barranquistes, i posteriorment van realitzar l’extracció dels mateixos en condicions de seguretat”. “Tots es trobaven bé”, confirmen.

Directe