Morella recorda al periodista Josep Martí Gómez

Personalitats del periodisme i la justícia han participat en aquest homenatge que ha omplit el Teatre Municipal en les tres taules de diàleg

Morella ha recordat avui al periodista Josep Martí Gómez en un emotiu acte amb molta participació que ha omplit el Teatre Municipal. Al llarg de la vesprada i de les tres taules de diàleg creades per a l’ocasió, la gent amb la qual es va creuar professionalment i personalment, han explicat les històries, anècdotes i vivències al voltant del periodista morellà. Així, el públic ha conegut de més a prop, junt amb fotos i vídeos, aquest mestre de periodistes.

Així, este aplec ha reunit al seu amic i periodista Josep Ramoneda; a Monserrat Domínguez, directora de continguts de la Cadena Ser; Enric González, de El País; Lourdes Lancho, subdirectora del programa A vivir que son dos días.

També han participat Dolores Delgado, exministra de justícia i actual fiscal; Jose Antonio Martín Pallín, magistrat emèrit del Tribunal Suprem; Antón Costas, president del Consell Econòmic i Social d’Espanya; Marc Carrillo, catedràtic de Dret Constitucional; Jordi Alberic, assessor general del Cercle d’Economia; Mateo Seguí, advocat.

Finalment, han intervingut periodistes Roger Jímenez i Bru Rovira, Eugenio Madueño, Gonçal Évole, Pepe Encinas, Mª Eugenia Ibáñez, Beatriz Nogal junt amb l’escriptor i el pedagog Fabricio Caivano.

Cal recordar que, estes jornades d’homenatge a Josep Martí Gómez estan organitzades per Comunicacions dels Ports, l’Associació Club dels Amics de la Ràdio de Morella i l’Ajuntament de Morella i es poden veure íntegres ací.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “ha sigut un regal per a totes i tots, recordar la figura de Josep Martí Gómez amb les vivències que han contat les seues companyes i companys”.

L’edil ha explicat que “una vegada finalitzat aquest acte central, hi ha un concert de la Morella Blues Band esta nit i la visita guiada a la Morella de Martí Gómez demà al matí”.

A més de l’acte central amb les tres taules de diàleg Mestre de periodistes, Periodisme i justícia social i La lamentable, hi ha altres activitats que acompanyen l’homenatge a Josep. Així, aquesta nit a les 00.30 hores actuarà la Morella Blues Band a El Pub i demà tindrà lloc la visita guiada a la Morella de Martí Gómez a les 10.30 hores amb eixida des de l’ajuntament.

Directe