La cooperativa propietària de l’alberg ‘La Font Lluny’ anuncia que el posa en venda per jubilació

És un referent a la zona i compta amb unes completes instal·lacions

La Cooperativa d’Agroturisme Benifassà, formada per socis 2 sòcies treballadores i 24 associats ha anunciat com a propiètaria de l’Alberg de Turisme Rural ‘La Font Lluny’ de La Pobla de Benifassà, que el posa a la venda per la jubilació d’una de les seues sòcies treballadores. Enclavat al cor del Parc Natural de la Tinença de Benifassà, l’Alberg ‘La Font Lluny’ porta funcionant durant 22 anys i actualment ho fa a ple rendiment per la qual cosa es desitja que continue funcionant sent alquilat o venut. El Parc Natural de la Tinença de Benifassà fa que cada cap de setmana o en periodes de vacances s’omplin els pobles de la zona.

‘La Font Lluny’ també és restaurant i està obert per tothom amb el menú de migdia. Està clar que és un establiment important per a un municipi com La Pobla de Benifassà. Mantenir els serveis existents a la zona de la Tinença de Benifassà és una qüestió important tant per al turisme com per a la vida dels veïns i veïnes dels seus pobles.

L’alberg compta amb una capacitat total de 60 persones i les habitacions solen ser de 4 , si bé s’ha hagut de fer alguna modificació segons la demanda existent per part dels clients.

L’establiment hostaler compta amb una cuina totalment equipada i per a la qual s’han adquirit recentment aparells, a banda d’haver-se substituit tots aquells que amb el pas del temps s’havien anat deteriorant. Una cuina completa per a aquest establiment gestionat per una Cooperativa que demana ajuda per a la seua supervivència.

Amb aquesta crida, des de l’Alberg ‘La Font Lluny’ s’informa de la manera de contactar amb les propietàries a aquelles persones que puguen tindre interès per comprar o llogar aquesta establiment de La Pobla de Benifassà.

Teresa Mezquita és sòcia treballadora de la Cooperativa Agroturisme Benifassà

L’alberg de Turisme Rural ‘La Font Lluny’ continuarà funcionant com fins ara fins a finals del mes de maig, moment en el que arriba la jubilació de la seua sòcia treballadora Teresa Mezquita. S’espera comptar amb persones interessades en la seua futura gestió que poden contactar amb la Cooperativa als telèfons 977729125 o al 699410825.

Directe