Una greu avaria deixa sense internet ni fixe al nord de Castelló

S'espera que la fibra òptica puga restablir-se el matí de dimarts

Les fortes ràfegues de vent que han portar l’hivern a la comarca dels Ports també ha afectat a les comunicacions d’internet i fibra al nord del província de Castelló, donat a que a 5,3 km de Xert una ventada ha arrencat part del cable que porta la fibra.

El personal de planta exterior que s’encarrega d’aquest tipus d’avaria està buscant el lloc concret per a poder actuar, donat que al no ser un trencament total del cable és més difícil de localitzar-lo per a posteriorment reparar-lo. A més, el fet que hi hagen fibres trencades en diferents punts encara posa més problemes a l’avaria.

De totes maneres, des de l’empresa encarregada de la reparació, s’informa que s’espera que el matí de dimarts ja estiga tot solucionat i es recuperen les comunicacions per internet i fixe al nord de la província.

Directe