Alcalà-Alcossebre presenta la programació d’actes nadalencs i NadalParc

La cavalcada dels Reis a Alcossebre canvia a causa de l'inici de les obres en el centre

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ja ho té tot llest de cara a les celebracions nadalenques, per a les quals s’ha preparat una àmplia programació pensant sobretot en els més menuts i menudes. Els actes donaran inici demà dijous 22, amb la visita de Pare Noel a l’Escola Infantil Pipó de Alcossebre i el divendres 23 a la guarderia “El Bosc dels fades” d’Alcalà. El dissabte 24, a partir de les 16.30h en Alcossebre i a les 18.00h en Alcalà, farà la seu arribada Pare Noel acompanyat pels seus elfs i animació infantil per a iniciar el seu recorregut per diversos carrers i acabar en xocolatada. En Alcossebre, el recorregut canvia respecte a altres anys, a causa de l’inici de les obres en el centre urbà i transcorrerà per avinguda Blasco Ibáñez, avinguda València, carrer Alcalà, camí L’Atall i carrer Romeral fins a l’Església. En Alcalà, la comitiva transcorrerà per carrer General Cucala i carrer Puríssima fins a l’Església.


La programació especial continuarà dilluns 26 de desembre, amb cinema infantil en el saló de l’Associació de Jubilats d’Alcalà, amb la projecció de la pel·lícula “A todo tren: destino Asturias”. Dimarts 27, a les 11.30h, a la plaça Vista Alegre, i el dissabte 7 de gener, al parc del Ferrocarril, hi haurà sessions de Cultupeque amb jocs recreatius. El diumenge 8 de gener, es repeteix la sessió de cinema infantil, en aquest cas en el Espai d’Oci de Alcossebre, amb la projecció de “Raya y el último dragón”.


Els dies 29 de desembre, en Alcossebre, i 2 de gener, en Alcalà, seran els de l’arribada dels Patges Reals. En Alcossebre, a partir de les 16.00h, en la plaça de La Mola, se celebrarà una vesprada de jocs, amb pintacares i unflables i xocolatada. A partir de les 17.30h els Patges Reals recolliran totes les cartes per a lliurar-la als Reis Mags. En el cas d’Alcalà, a les 16.00h, en la plaça de l’Església, també hi haurà jocs, unflables i xocolatada per a, a partir de les 17.30h, lliurar les cartes als Patges.



La cavalcada dels Reis Mags tindrà lloc el 5 de gener a les 16.30h en Alcossebre, pel recorregut avinguda Blasco Ibáñez, avinguda València, carrer Alcalà, camí L’Atall i carrer Romeral fins a l’Església i en Alcalà, a les 19.00h, recorrent carrer General Cucala, carrer Doctor Seguer, carrer La Palma, carrer Sant Nicolau, plaça Juan Vilanova, carrer Molinet, carrer Sant Joan i plaça de l’Església.



D’altra banda, es recupera la celebració de NadalParc, amb dues ubicacions: l’Espai d’Oci d’Alcalà els dies 28, 29 i 30 de desembre i l’Espai d’Oci de Alcossebre el 3 i 4 de gener, en horari de 10.00h a 13.00h i de 16.30h a 18.30h., amb l’objectiu d’oferir una alternativa d’oci a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys durant les vacances escolars de Nadal. Comptarà amb tallers esportius, circuits, manualitats, zona interactiva, zona de maquillatge, bústia real, photocall, zona de lactància i guarda-roba. A més, comptaran amb Espai Fòrum Literari amb la presentació del llibre “Oreto i els caragols” en Alcalà i “Comboi, un recorregut il·lustrat per les festes valencianes” en Alcossebre.

Directe