El Projecte Alifara dona a conèixer les seues conclusions a Castellfort

La presentació va ser a càrrec de la metgessa d'Ares del Maestrat, Loles Fenollosa

Una àmplia representació veïnal de Castellfort va conèixer els resultats de les enquestes realitzades en el marc del Projecte Alifara, una iniciativa llançada per l’Espai de Participació de la Xarxa Salut per a descobrir el grau de satisfacció sobre salut i serveis socials presents a la comarca dels Ports.

La presentació va ser a càrrec de la metgessa d’Ares del Maestrat, Loles Fenollosa, qui va donar a conèixer els principals resultats obtinguts de l’enquesta multitudinària llançada per totes les localitats de la comarca.

L’organització d’aquesta iniciativa popular va dividir les respostes segons localitats, per a tenir una visió més concreta i local a més de la perspectiva general a la comarca. El projecte tracta de tenir un punt de partida fiable segons les respostes obtingudes i, a partir d’aquí, créixer i millorar amb serveis socials que satisfacin realment les necessitats de cada municipi.

L’objectiu és millorar la qualitat de vida de veïns i veïnes i els serveis mèdics i socials presents en cada poble.

Directe