Ramon Térmens reivindica el dret al fracàs com aprenentatge

L'empresari enceta el cicle de xerrades "Cita a Morella" d'enguany

Ramon Térmens reivindica el dret al fracàs com aprenentatge

Ramón Tèrmens, president de Taurus, va encetar el nou cicle “Cita a Morella” d’aquesta tardor. L’empresari va compartir la seva experiència en aquest camp, destacant la importància de mantenir unes bones arrels per tirar endavant qualsevol projecte, i reivindicant el dret al fracàs com aprenentatge.

L’investigador del CSIC Xavi Querol, va ser l’encarregat de presentar al convidat en el primer Cita a Morella d’aquesta temporada. D’ell va destacar per sobre dels seus mèrits com a empresari, els seus mèrits com a bona persona.

Fidel sempre a les seues arrels, continua vivint en el mateix poble que el va veure nàixer, un poble amb menys de 30 habitants; manté l’empresa en una zona que probablement no té la millor ubicació, però és on va començar a créixer, Oliana, i d’on directament viuen moltes famílies de la comarca lleidatana de la Segarra. Al front de Taurus ha assentat l’empresa en una dotzena de països del món, però la direcció d’esta multilocal, que és com li agrada denominar-la, més que multinacional en connotacions de colonització, s’ha mantingut en els seus orígens, un poble de 23 habitants.

Ha tingut sort en la vida, i vol tornar-li a la societat part del que ha obtingut, compartint la seua experiència, ajudant als que comencen camí, i oferint una altra mirada de l’empresari, del sistema que després de la Covid especialment, ha de canviar, i de fet ha canviat, i oferir alternatives que milloren la situació de les persones en tots els llocs del planeta.

“Cita a Morella” tornarà el 10 de desembre de la mà de Vicent Soler, catedràtic d’economia i exconseller de la Generalitat. El tema: “la via valenciana”.

Directe