Cita a Morella omple l’agenda cultural dels pròxims caps de setmana

Amb Ramón Termens, Vicent Soler, Laia Roig i Carlos Álvarez com a protagonistes

Cita a Morella torna durant les pròximes setmanes per a omplir l’agenda cultural de la ciutat amb personalitats del periodisme, l’economia o la política. Així, el dissabte 26 de novembre, Ramón Termens, empresari fundador de Taurus, oferirà la xerrada “Arrels fortes per obrir-se al món” a les 19.30 hores a la Sala del Justícia. Aquesta estarà presentada per Xavier Querol, investigador del Consell Superior d’Investigacions Científiques.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “Cita a Morella és un cicle de xerrades molt important per la rellevància de les persones expertes que venen a explicar diferents temes d’actualitat i apropar-los a la gent”. L’edil ha destacat que “durant els pròxims caps de setmana, l’agenda cultural de la ciutat compta amb un gran nombre d’activitats on Cita a Morella agafa molt de protagonisme pels interessants temes que planteja”. Finalment, ha volgut “animar a totes i tots a participar en aquestes xerrades que comencen aquest dissabte i continuaran durant el mes de desembre”.

Pròximes
“Cita a Morella”

A més, hi ha previstes dues cites més durant el mes de desembre. La primera tindrà lloc el dissabte 10 i titulada “La via valenciana” on intervindrà el Catedràtic d’economia de la Universitat de València i Exconseller d’Hisenda de la Generalitat Valenciana, Vicent Soler. També participarà l’economista Julià Guimerà.

La següent està programada el dissabte 17 de desembre amb “Open Arms: protegir vides en mar o terra” amb Laia Roig, del Departament educatiu, comunicació i voluntariat, i Carlos Álvarez, de l’equip educatiu i socorrista voluntari. També participarà la presidenta i coordinadora valenciana ONGD, Trini Blanch.

Directe