Morella acomiadarà l’any 2022 amb una gran festa

Hi haurà espai per a sopar, el qual cal reservar a les oficines de l’ajuntament i a l’oficina de turisme a partir del 15 de novembre

Morella es prepara per a acomiadar l’any 2022 i donar la benvinguda al 2023 amb una gran festa a l’Espai Firal. D’aquesta manera, l’ajuntament de Morella i el Morella Futbol Club han organitzat les activitats festives i de germanor característiques d’aquesta data tan especial per a totes i tots. Així, habilitaran espai per a sopar a l’Espai Firal i cal reservar el lloc a les oficines de l’ajuntament de Morella o a l’oficina de turisme a partir del dimarts 15 de novembre. Cadascú ha de portar el seu menjar. Després, les actuacions de l’orquestra La Cobra i una makrodiscomòbil s’allargaran fins a la matinada. L’entrada amb cotilló serà a un preu de vuit euros.

Cal destacar que Morella és el punt de trobada de grups d’amics i amigues per a passar aquesta data. Així, aquesta serà la sisena edició d’aquesta festa que concentra centenars de persones a l’Espai Firal. A més, el 31 de desembre també tindrà lloc la tradicional cursa Sant Silvestre, la qual compta cada any amb més participació per a donar el toc esportiu i humorístic d’aquesta jornada. La Sant Silvestre morellana va reunir l’any passat a més de 250 participants en el seu recorregut d’1,5 quilòmetres on participen esportistes de totes les edats.

La regidora de Festes, Rocío Querol, ha destacat que “Morella és des de fa molts anys un lloc on passar la nit de Cap d’Any per a gent tant de la ciutat com per als i les visitants, de manera que fa uns anys vam decidir celebrar-ho en l’Espai Firal on es pot concentrar a tot el públic”. L’edil ha explicat que “aquest és el sisé any que acomiadarem l’any amb la gran festa de Cap d’Any amb la participació i germanor que han tingut els anys anteriors”.

També ha comentat que “aquesta festa sempre ha sigut un èxit que esperem repetir enguany, ja que molta gent ens pregunta per l’agenda de Cap d’Any a través de les xarxes socials”. Finalment, Rocío ha aprofitat per a “convidar a tots i totes a passar aquesta jornada a Morella i participar tant en la Sant Silvestre com en la festa nocturna” i ha aprofitat per a “agrair al Morella FC la seua implicació en l’organització de la festa en una data tan assenyalada com és aquesta”.

Morella és un referent com a destí per a celebrar el final de l’any. Cada any l’ocupació a la ciutat és elevada, on les cases rurals i hotels freguen el 100% d’ocupació, per la qual cosa, cal reservar amb antelació.

Directe