Ja es coneixen els guardonats d’enguany de la Festa del Comerç

El lliurament aquest divendres, 28 d'octubre, a la Sala del Justícia de l'Ajuntament de Morella

Com cada tardor, des de fa vint anys arriba la Festa del comerç de Els Ports Ràdio. S’engega amb el lliurament, aquest divendres 28 d’octubre, dels guardons que reconeixen als emprenedors, als innovadors, a aquells que formen part de la història del comerç d’aquesta terra, i als que han dedicat el seu compromís i esforç a aquest sector.

En aquesta edició es reconeix, en l’apartat “Empresa amb història”, a Adolfo’s Bar. El premi “Esforç i dedicació” reconeix enguany la tasca de la guia turística Pepita Milian. En l’apartat disseny i innovació es premia al PUB, i el “Premi empresa emprenedora” té en aquesta edició dos premiats, Panaderia Més Bo i Sabateria la Costa.

La festa del comerç vol servir per a remarcar la importància del comerç local i, ressaltar l’esforç que continuen fent els comerciants de la nostra comarca, que encara en aquests temps incerts, han continuat invertint, millorant i innovant per oferir millor servei, més varietat i qualitat, al mateix temps que generen nombrosos llocs de treball que ajuden al manteniment de la població.

L’acte de lliurament dels Premis Els Ports Ràdio al Comerç, tindrà lloc Este divendres, a les 20.00 h en la sala del Justícia de l’Ajuntament de Morella. La iniciativa de Comunicacions dels Ports, que tindrà continuïtat amb la campanya “compra al teu poble”, compta amb el suport de l’Ajuntament de Morella, l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca, ASETMICO i la Conselleria d’Indústria, sectors productius, comerç i treball.

Directe