Joan Guerrero, Julio Carbó i Miguel Ángel Troncho expliquen la seua experiència en Cita a Morella

També van presentar l’exposició fotogràfica "2", que estarà oberta fins al 6 de novembre

El cicle de debats Cita a Morella ha tornat aquest cap de setmana a la Sala del Justícia de l’ajuntament amb Ànima, cor i vida. Els fotògrafs Joan Guerrero, Julio Carbó i Miguel Ángel Troncho van protagonitzar aquest acte on van explicar les seues experiències professionals i personals. A més, també es va presentar l’exposició fotogràfica “2”, dels dos primers autors, ubicada a la Sala del Consell i oberta fins al diumenge 6 de novembre. El Cita a Morella va comptar amb una elevada participació per a escoltar aquesta interessant conversa entre fotògrafs.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “Cita a Morella sempre compta amb molta participació per la qualitat de les personalitats i els debats que ofereix al públic” i ha afegit que “aquest ja es preveia molt interessant després de la participació dels fotògrafs al Festival Literari de Morella que va tindre lloc a juny”. L’edil ha explicat que “arran d’aquest acte, també podem disfrutar de l’exposició 2 a la Sala del Consell”. Finalment, ha volgut “agrair la participació de Joan Guerrero, Julio Carbó i Miguel Ángel Troncho en aquest Cita a Morella i a tota la gent que ha participat”.

Cal recordar que Cita a Morella és un punt d’encontre, diàleg i debat entre personalitats del periodisme, l’economia o la política que tracten d’aproximar els seus coneixements. D’aquesta manera, els veïns i veïnes de Morella poden gaudir de debats de gran nivell, personalitats i experts, economistes, polítics, empresaris, periodistes i, en aquest cas, metges i infermeres que apropen la seua visió sobre diferents temes i donen a conèixer el tema més profundament a la gent.

Directe