La banda oferirà un concert al placet pel 9 d’Octubre

El dissabte 8 Cita a Morella "Ánima, cor i vida" amb Joan Guerrero, Julio Carbó i Miguel Ángel Troncho

L'església, en una imatge d'arxiu

Morella compta amb una completa agenda cultural per al pròxim cap de setmana dels dies 8 i 9 d’octubre. D’aquesta manera, el diumenge, quan se celebra la diada de la Comunitat Valenciana, l’Associació Musical Mestre Candel oferirà un concert a les 12.30 hores al placet de l’església dins del cicle de concerts amb motiu del 9 d’octubre, Terra de música.

Una de les principals activitats d’aquest cap de setmana serà una nova edició de Cita a Morella amb el títol Ànima, cor i vida. En aquesta participaran els fotògrafs Joan Guerrero, Julio Carbó i Miguel Ángel Troncho a la Sala del Justícia de l’ajuntament de Morella a les 19.00 hores. A continuació, tindrà lloc la presentació de l’exposició 2 dels dos primers. Cal recordar que Cita a Morella és un punt d’encontre, diàleg i debat entre personalitats del periodisme, l’economia o la política que tracten d’aproximar els seus coneixements.

D’aquesta manera, els veïns i veïnes de Morella poden gaudir de debats de gran nivell, personalitats i experts, economistes, polítics, empresaris, periodistes i, en aquest cas, metges i infermeres que apropen la seua visió sobre diferents temes i donen a conéixer el tema més profundament a la gent.
Finalment, aquest diumenge torna el cicle de cinema al Teatre Municipal amb la pel·lícula Pan de limón i semillas de amapola. Aquest cicle oferirà diferents films al llarg de l’any els diumenges a la vesprada, a les 19.00 hores.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “aquest cap de setmana hi ha una intensa agenda cultural a Morella amb activitats de diferents àmbits” i ha afegit que “Joan Guerrero, Julio Carbó i Miguel Ángel Troncho ja van oferir una taula molt interessant durant el Festival Literari de Morella, i ara tornen amb motiu de la inauguració de l’exposició 2”. L’edil ha explicat que “també torna el cicle de cinema amb la primera pel·lícula aquest diumenge per a disfrutar del cine durant tot l’any”. Finalment, ha volgut “animar a totes i tots a participar en els actes culturals programats per a estos dies”.

Directe