La Mancomunitat oferirà tallers de mindfulness empresarial o formació bàsica a dependents

També de finançament i ajudes per a emprendre i d'alfabetització informàtica

La Mancomunitat oferirà tallers de mindfulness empresarial o formació bàsica a dependents

Finançament i ajudes per a emprendre, alfabetització informàtica, mindfulness empresarial i formació bàsica en cures a persones dependents, són els cursos que oferirà la Mancomunitat Comarcal els Ports durant aquesta tardor. El primer d’ells tindrà lloc el 5 de setembre en horari de vesprada a l’aula de formació de la Mancomunitat, a Vilafranca. A més, els dies 17, 19, 24 i 26 d’octubre tindrà lloc un taller de mindfulness empresarial.

Per al mes de novembre s’oferirà formació bàsica en cures a persones dependents, aquest es desenvoluparà del 7 a l’11 de novembre i acabarà el dia 14. A més, el mateix mes hi haurà un taller per a l’alfabetització informàtica.

D’altra banda, tenint en compte la demanda dels ajuntaments, també es comptarà amb una formació per a monitor de temps lliure.

Per Reula és l’AODL de la Mancomunitat Comarcal Els Ports

Tota la informació dels nous cursos es pot consultar a la web de la Mancomunitat, també a les xarxes socials o bé telefonant al 964 44 03 06.

Directe