Les Falles de Benicarló celebraran el seu 50 aniversari amb dos monuments municipals

Demà dissabte es presentaran els dos esbossos i el cartell oficial anunciador

L’Ajuntament de Benicarló plantarà enguany dues falles municipals amb motiu del mig centenari que compleix la festa a la ciutat. Els esbossos d’aquests dos monuments es faran públics demà a les 19.00 hores al Magatzem de la Mar en un acte que servirà també per a donar conéixer el cartell que serà la imatge de les Falles 2023.

El regidor de Festes i Falles, Pedro Manchón, ha destacat «la col·laboració de la Junta Local Fallera en aquesta iniciativa de caràcter singular i extraordinari». Manchón ha explicat que «els dos monuments municipals pretenen commemorar aquest important aniversari, promocionar la cultura de l’art efímer, reconéixer el prestigi dels artesans de casa i promocionar l’efervescent escola benicarlanda».

Ambdues falles s’ubicaran al carrer Ferreres Bretó, enfront de l’escultura dels llauradors. La falla infantil anirà a càrrec dels alumnes del Grau d’Artista Faller i Escenografia de Benicarló i la falla gran serà el resultat coral de diferents projectes que assoliran els artistes Fernando Foix, Vicent Martínez, Ximo Foix, Juan Lluch i Grego Acebedo.

Directe