La Regidoria de Joventut d’Alcalà-Alcossebre presenta la seua programació trimestral

Consta de diversos cursos i tallers i que se sumen a les activitats diàries del Casal Jove

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre dona a conèixer la seva nova programació per a el trimestre vinent, del mes de desembre a octubre, pensada per a aportar alternatives d’oci i formació per a la joventut de la localitat. Dins de les activitats, figuren la xerrada “Iguals en principi” per a fomentar conceptes d’igualtat de gènere, l’activitat de Làser Combat en la plaça del CESAL d’Alcalà, cursos de primers auxilis, voluntariat i associacionisme, el taller “Rap i oci educatiu contra la violència de gènere”, un curs de Manipulació d’aliments, la xerrada “Per a presumir no cal sofrir”, un taller de rebosteria i una excursió a Saltpins de Morella. Per a participar, és necessari realitzar inscripció prèvia en el correu joventut@alcaladexivert.es
.

Aquesta programació d’oci i formació s’uneix la programació mensual del Casal Jove que es desenvolupa de dilluns a divendres en horari de tarda. Consta de “Estudi casaler”, jocs de taula, esports, pingpong, airhockey i futbolí, jocs de PS4 i activitats de cinefórum, tornejos i maquillatge d’Halloween, tots els divendres a la tarda. A més, el Casal Jove ofereix, de manera diària, servei d’informació i assessorament juvenil sobre qüestions com a beques, habitatge, mobilitat, formació o oci educatiu.

Durant l’últim any, la joventut ha tingut un important protagonisme en les polítiques municipals d’Alcalà-Alcossebre amb l’aprovació el I Pla Local de Joventut, la inauguració del Espai d’Oci i Casal Jove de Alcossebre, el retorn del Campus Jove durant l’estiu o la celebració del Dia de la Joventut.


El regidor de Joventut, Jordi Batiste, ha assenyalat que “continuem treballant intensament per nostres i els nostres joves i esperem que tota aquesta programació tingui un gran acolliment i s’aprofitin tots els recursos que l’Ajuntament posa a la seva disposició”.

Directe