Els bombers troben el cadàver d’una dona en un incendi a Traiguera

La vivenda ha quedat totalment afectada

Durant l’extinció d’un incendi a una planta baixa d’una vivenda unifamiliar de tres alçades al barri antic de Traiguera els bombers del Parc del Baix Maestrat s’han trobat amb el cadàver d’una dona de 59 anys, natural de Cullera segons les primeres informacions. Fins al lloc dels fets, a banda dels bombers, també s’ha traslladat la policia judicial per tal d’intentar esclarir els fets.

Pel que sembla, la dona que es va trobar sense vida a l’interior vivia sola en aquest immoble de tres plantes que pràcticament va cremar íntegrament, el que va obligar a desallotjar als veïns d’un edifici contigu per precaució.

Els bombers, que a darreres hores del dia encara treballaven en la total extinció de les flames, han tingut que combatre temperatures molt elevades ja que les flames s’han estés per tot l’immoble, deixant-lo molt afectat. Després d’extingir les flames i ventilar les restes de l’edifici els bombers, dijous s’estudiarà si s’apuntalen les restes i es prenen altres mesures de precaució davant l’elevat grau d’afectació de l’habitatge afectat.

Directe