La Societat Musical ‘Mestre Candel presenten a Piquín i a Melqui

Els majorals de Sant Antoni de Morella han aprofitat la Fira per vendre numerets

La Societat Musical ‘Mestre Candel presenten a Piquín i a Melqui

Morella compta amb Majoralia de Sant Antoni 2023, la qual està formada pels membres de la Societat Musical ‘Mestre Candel’. Com és tradició van aprofitar la Fira de Morella per vendre numerets del bou i del gorrino al recinte firal.

Els animals compten amb noms relacionats amb la ‘Mestre Candel’, com el del bou ‘Piquín’, títol d’un pas-doble escrit per Antonio Candel o el de la gorrina, al que li han posat un nom un poc més peculiar, “Melqui”

Sergio Segura és Membre de la Majoralia de Sant Antoni 2023

Enguany amb una Majoralia tant ampla, ja molta gent venent números per als sortejos de la festa de Sant Antoni a Morella. I pròximament es traurà a passejar a ‘Piquín’ pels carrers de Morella per fer venda de paperetes, el que serà ja a la tardor. Ara cal pensar també amb les carabasses per poder fer la confitura per als dolços de la festa.

Cap de setmana productiu per a la Majoralia de Sant Antoni 2023 de Morella amb motiu de la Fira per poder presentar al bou i la gorrina que seran sortejats al tradicional ‘Bureo de Reis’.

Directe