Pere Cervantes fomenta la lectura a Castell de Cabres

Cultura llança la campanya 'Llegim als pobles' per incrementar els índexs de lectura unint lectors i escriptors

L’escriptor Pere Cervantes presentava en Castell de Cabres el seu darrer treball ‘La espía de cristal’, una obra basada en la seua experiència com observador de pau de l’ONU, durant tres anys, a Kosovo. La novel·la arriba després d’haver venut més de 10.000 exemplars de ‘El chico de las bobinas’ i tot i que ambdues no tenen res a veure, una vegada més Cervantes dona veu a les víctimes de la guerra, en especial, a les dones.

‘El chico de las bobinas’ ha estat sens dubte l’obra estrela de Cervantes amb diferents traduccions com l’italià, l’alemany o l’holandés, tot un somni per a l’escriptor que quan publicava el seu llibre ara fa dos anys no imaginava que arribaria tan lluny. Amb, una nova novel·la recentment publicada, Cervantes espera que aquesta tinga també molt bona rebuda.

En aquesta ocasió Cervantes visitava Castell de Cabres dintre del programa ‘Llegim als pobles’ una iniciativa emmarcada en el Pla valencià del llibre i la lectura de la Generalitat, organitzat a fi d’incrementar els índexs de lectura per mitjà de la interacció dels autors amb els lectors.

Pere Cervantes és escriptor

La campanya preveu la realització de vint sessions per cada província amb autors que hagen escrit la seua obra tant en valencià com en castellà. Enguany es destinaran 5 milions d’euros a potenciar accions relacionades amb la lectura. Des que va començar el pla ‘Llegim’ en 2017 la inversió realitzada ha sigut de 19.907.142 euros.

Directe