L’1 de setembre s’obri la matrícula de l’escola vespertina de Morella

Tindrà lloc des del 12 fins al 30 de setembre i un preu de 20 euros

L'escola de Morella, en una imatge d'arxiu

L’alumnat del col·legi de Morella comptarà amb el servei d’escola vespertina durant el mes de setembre. D’aquesta manera, el període d’inscripció estarà obert des de l’1 fins al 7 de setembre i el servei es prestarà des del 12 fins al 30 del mateix mes amb un horari de 15.00 hores a 17.00 hores i amb un preu de 20 euros. Cal explicar que, l’escola vespertina està dirigida tant a l’alumnat d’infantil com al de primària del CEIP Mare de Déu de Vallivana i s’impartirà en aquest centre amb monitores i monitors per a realitzar activitats lúdiques.

Per a matricular-se a l’escola vespertina de Morella, cal omplir i signar el full d’inscripció amb totes les dades sol·licitades, fer l’ingrés de l’import corresponent i fer arribar el formulari i el resguard del pagament a les oficines de l’ajuntament de Morella. A més, en el cas d’estar en possessió del carnet +3 i el de família monoparental/monomarental, s’aplica un descompte del 15% en l’import de la matrícula.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “l’escola vespertina és un servei que pretén facilitar la conciliació familiar en els mesos de setembre i juny”. L’edil ha explicat que “es tracta d’un servei que fa temps que demanden des de l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes (AMPA) i ja es va posar en marxa el passat mes de juny”. Finalment, ha volgut “animar a utilitzar aquest servei a les famílies que ho necessiten, així com altres, com l’escola matinera que es posarà en marxa des del mes d’octubre fins al de maig i prompte informarem de la seua matrícula”.

Escola Infantil
de Morella

L’Escola Infantil serà el primer centre educatiu de Morella en iniciar el curs escolar 2022-2023. D’aquesta manera, l’alumnat començarà el curs de forma escalonada a partir del dilluns 5 de setembre i el dimecres 7 ja estaran les classes al complet. Cal recordar que, la principal novetat d’aquest nou curs és que inclourà una aula per a xiquetes i xiquets entre zero i un any i entre un i dos anys, de manera que la primera serà a partir de sis mesos. A més, l’alumnat a partir de dos anys ja impartirà les classes al CEIP Mare de Déu de Vallivana.

Directe