Morella visita a la seua patrona al santuari de Vallivana quan falta un any per a l’Anunci

Al santuari ha tingut lloc l’ofrena de flors i Santa Missa i els gegants i cabuts han eixit en cercavila

Morella visita a la seua patrona al santuari de Vallivana quan falta un any per a l’Anunci

Morellanes i morellans han visitat avui a la patrona de la ciutat, la Mare de Déu de Vallivana, al seu santuari. Allí ha tingut lloc l’ofrena de flors i la Santa Missa. També des de l’ajuntament de Morella ha eixit la cercavila amb els gegants i cabuts. Aquesta celebració recupera la normalitat després de limitar l’aforament durant els últims anys a causa de la situació sanitària amb la COVID-19.

La regidora de tradicions, Malú Blasco, ha destacat que “el dia de la Mare de Déu de Vallivana és molt important per a les morellanes i morellans que visiten a la seua patrona al santuari”. L’edil ha explicat que “ja fa dies que la gent interessada a assistir a l’ofrena i la missa es va apuntar per a baixar fins al santuari en autobús” i ha aprofitat per a “agrair la implicació de l’Associació Mare de Déu de Vallivana en tradicions com aquesta que cada any compten amb una elevada participació”.

Un any per
a l’Anunci

Morella viurà una de les seues festes més intenses el diumenge 27 d’agost de l’any 2023. L’Anunci del LV Sexenni omplirà de carrosses i confeti els carrers de la ciutat en una explosió de festa i colors que marca l’inici de l’any sexennal. Cal recordar que, l’últim Anunci es va celebrar l’any 2017 i van participar més de 40 carrosses i 1.500 persones participants en la desfilada de disfresses que van atraure a 40.000 visitants a la ciutat.

Directe