Els bous de Sant Roc de Morella arriben al seu últim dia

Les festes d’agost s’allarguen fins al diumenge 28 quan el castell de focs pose el punt final

Els bous de Sant Roc de Morella arriben al seu últim dia

Els bous de Sant Roc finalitzaran avui després de quatre dies intensos de festa als carrers de Morella. D’aquesta manera, aquest matí ha tingut lloc la quarta entrada de bous i vaques i aquesta vesprada tindrà lloc l’última solta de vaques. Així, una vegada arriben les 20.00 hores, es desmuntaran els cadafals i la plaça recuperarà la normalitat. Finalment, a partir de les 22.00 hores, l’Espai Firal albergarà el sopar de germanor per posar el punt final als dies de bous de Sant Roc.

La regidora de Festes, Rocío Querol, ha destacat “han sigut uns dies molt intensos des del diumenge quan es munten els cadafals, passant pel dia de les quintes i el dia de la Penya El Bou i per a finalitzar amb el sopar de germanor d’avui” i ha afegit que “la gent ha disfrutat d’aquestos dies de bous de Sant Roc, però encara queden uns dies de festes fins el diumenge amb actes festius i tradicionals”. L’edil ha explicat que “la participació en totes les activitats d’estos dies ha sigut molt elevada després que els últims anys no hem tingut festes”. Finalment, ha volgut “animar a totes i tots a continuar amb les festes fins diumenge quan el castell de focs els pose el punt final”.

Cal recordar que, els bous de Sant Roc finalitzen avui, però les festes d’agost de Morella s’allarguen fins al diumenge 28 d’agost. D’aquesta manera, encara quedaran tres dies amb activitats per a tots els públics. El divendres 26 d’agost hi ha zumba kids amb Mireicis, espectacle de varietats amb màgia, humor, ball i tributs a Rocío Jurado i Nino Bravo. També volta de vespra amb els Gaiteros de Morella, concert de Morella Sonora amb Gradus Jazz i teatre amb la representació de l’obra Ana y Serafín. Inquilinos de la perifèria.

El dissabte és el dia de la Mare de Déu de Vallivana i patrona de la ciutat de Morella. El santuari de Vallivana albergarà l’ofrena de flors i Santa Missa. També hi haurà cercavila amb els gegants des de l’ajuntament. A la vesprada, el Morella FC s’enfrontarà al CF Valderrobres en un partit Memorial Francisco Yeste al camp de la Fàbrica Giner. A la nit, gran festa remembres 90 i 2000 a l’Espai Firal.

El diumenge, cercavila amb l’Associació Musical Mestre Candel al matí. A la vesprada, truita monumental a l’Espai Firal. Finalment, les festes s’acabaran amb la cercavila de la banda fins al Pla dels Estudis on tindrà lloc el castell de focs.

Directe