Gran dia per a les quintes en les festes d’agost de Morella

Els dinars de germanor de totes les quintes omplin d’ambient els carrers de la ciutat

Una imatge del concurs de dibuix

Les festes d’agost de Morella i els bous de Sant Roc continuen amb els carrers plens de gent, música i tradició. Així, la jornada d’avui marcada pels dinars de germanor de quintes i quintos que ompliran d’ambient els principals carrers de la ciutat. A més, la jornada ha acollit també el concurs de dibuix on les xiquetes i xiquets mostren com viuen aquestes festes.

La regidora de Festes, Rocío Querol, ha destacat que “estem vivint unes festes molt especials amb molta participació en tots els actes” i ha afegit que “es nota que hi havia moltes ganes de festes després dels últims anys marcats per la situació sanitària de la COVID-19 i les restriccions qui implicava”. L’edil ha explicat que “en les festes de Sant Roc hi ha activitats per a tots els públics com el concurs de dibuix per a les xiquetes i xiquets i on ens mostren allò que més els agrada d’estos dies i com els viuen”.

Cal recordar que des de fa anys, durant el matí es realitza el concurs de dibuix per als xiquets i xiquetes. Aquest ha comptat amb participants des de 3 fins a 11 anys. Es tracta d’un concurs que mostra la visió de les festes des de la perspectiva diferent dels més menuts i reflecteixen el que més els agrada de la festa morellana amb les seues imatges. Aquesta és una activitat original i divertida que ha concentrat a 40 participants en l’entrada de l’ajuntament per a dibuixar i pintar els bous, la Xaranga i la Perkutada o el Pregó, entre altres activitats festives que formen part de les festes d’agost.

Directe