Castellfort presenta el cartell taurí per a les Festes Patronals 2022

Es tracta d'una de les edicions més esperades en la localitat després de dos anys de pandèmia

Les Festes Patronals de Castellfort comencen dissabte que ve 20 d’agost. Es tracta d’una de les edicions més esperades en la localitat després de dos anys sense poder celebrar-se per la pandèmia de la Covid-19. Així bé, fins al 28 d’agost s’han preparat actes i activitats musicals, taurines, religioses i festives que completen una programació pensada per a fer gaudir a tot el veïnat per complet.

Tres bous seran exhibits des del dijous 25 fins al dissabte 27, un per dia. El dijous serà el torn d’un bou cerril de la prestigiosa ramaderia Núñez del Cuvillo, que serà embolat a la nit. Després de l’embolada, s’ha programat un esdeveniment musical amb el grup ‘Live’ i una discomòbil per a tancar el dijous. El divendres s’exhibirà un bou de la ramaderia El Gallo que també serà embolat per la matinada, mentre que el dissabte 27 serà el torn d’exhibir un bou de la ramaderia Astolfi. L’embolada del bou donarà pas a una nova nit musical amb l’orquestra La Cobra i una posterior discomòbil per a tancar el cap de setmana.

Directe