L’acapte per a la Mare de Déu de Vallivana comença aquest cap de setmana

Les estampetes de la Mare de Déu de Vallivana ja estan impreses i preparades

https://vimeo.com/738648055

Aquest cap de setmana comença l’acapte que es realitza cada estiu des de l’administració de Vallivana per a poder finançar l’entitat. Els alets i altres ajudants passaran a partir del dia 13 d’agost per totes les cases de Morella on oferiran la típica estampa en algun motiu de la Mare de Déu a canvi de la voluntat. Els veïns que no hi estiguen a casa rebran un paper informant d’on la poden trobar. Serà a l’Ajuntament.

A més, des de l’administració també s’ha enllestit ja la loteria de Nadal per a que tothom que vulga puga comprar-ne als llocs habituals tant en dècim com en participacions amb el que també s’ajuda a finançar els fons per Vallivana.

Però també es fan actes a Vallivana com l’ofrena per a finals d’agost.

I al mes de setembre la novena a l’església de Morella cada vesprada.

Tothom que vulga col·laborar en l’administració de Vallivana ho pot fer aportant la seua ajuda en algun d’aquests actes que es celebren.

Directe