La Pobleta ha celebrat les seues festes patronals amb molta participació

Activitats per a tots els públics han omplit l’agenda del poble durant tot el cap de setmana

La Pobleta ha celebrat aquest cap de setmana les seues festes patronals en honor a la Mare de Déu de les Neus. Així, durant el dissabte i el diumenge, l’agenda de la població s’ha omplit d’activitats per a tots els públics tradicionals, festives, culturals i infantils caracteritzades per la germanor i la participació de tota la població. Entre aquestes, cal destacar el tradicional Ball i dansa del Pastor i el concurs de morra.

La regidora delegada de La Pobleta, Judit García, ha destacat que “aquesta localitat multiplica la seua població durant l’estiu i, sobretot durant les festes, de manera que la germanor ha sigut la protagonista durant tot el cap de setmana”. L’edil ha explicat que “hi ha hagut moltes activitats, concursos i balls durant els tres dies de les festes en honor a la Mare de Déu de les Neus i totes han tingut molta participació de totes i tots”.

Cal recordar que La Pobleta és una localitat amb encant, situada a quinze quilòmetres de Morella. És l’última localitat de la província de Castelló de camí cap a Terol pel nord. A més, molts dels veïns i veïnes d’aquesta viuen durant l’hivern a Morella, de manera que les festes suposen un moment important perquè tornen al municipi durant uns dies.

Directe