Aquest cap de setmana, torna la morra

La Pobleta acollirà aquest cap de setmana durant les seues festes el campionat autonòmic

És aquest un joc mil·lenari de l’època romana. Tot i que cada cop es juga menys alguns municipis com Herbers o Cinctorres, a la comarca dels Ports, i Benassal a l’Alt Maestrat, mantenen aquesta tradició. De fet, Herbers va ser el primer poble en acollir la competició oficial de la Comunitat Valenciana l’any 2017. Aquest va ser possible gràcies al treball d’un grup d’aficionats del poble.

Després de dos anys d’aturada enguany torna, però ho fa a La Pobleta. Per participar només cal posar-se en contacte amb algun membre de l’organització o bé acudir el 6 d’agost a les quatre de la vesprada a La Pobleta, ja que no hi ha límit d’inscripcions.

José Segura, qui forma part de l’organització del Campionat Autonòmic de Morra que es juga aquest cap de setmana a La Pobleta, ens dona més detalls.

Directe