L’accident de l’N-232 al terme municipal de Xert deixa una tercera mort

L’home de 43 anys i l’altra xiqueta de 7 anys romanen estables

L'Hospital Provincial de Castelló, en una imatge d'arxiu

A meitat vesprada d’aquest dimecres es coneixia que l’accident de la nacional 232 al teu pas per Xert, es cobrava una tercera vida. Es tracta de la dona de 41 anys, que romania en la unitat de cures intensives de l’Hospital General de Castelló, amb pronòstic reservat.

Amb aquesta són tres les morts que ha causat aquest accident que tenia lloc dilluns a la vesprada, quan es produïa la col·lisió frontal entre els dos vehicles implicats.

L’home de 43 anys i l’altra xiqueta de 7 anys romanen estables, mentre que l’altra dona, de 64 anys, està en la unitat de cures intensives. A causa d’aquest tràgic accident, els ajuntament de Morella, La Mata i la Todolella han decretat tres dies de dol als seus municipis.

Directe