La Guàrdia Civil investiga l’accident a Xert on han mort dues persones

Les diligències seran lliurades en els Jutjats de Vinaròs

La Guàrdia Civil investiga l’accident a Xert on han mort dues persones. Per part de de l’Equip d’Atestats del Subsector de Trànsit de Castelló, s’estan instruint les corresponents diligències a fi de l’esbrinament de la causes que van motivar el sinistre. Les diligències seran lliurades en els Jutjats de Vinaròs.

Segons recorda la Guàrdia Civil, el dia 25 de l’actual sobre les 19,30 hores en la carretera N-232 (Vinaròs-Santander), quilòmetre 30,300, terme municipal de la localitat de Xert, es va produir un sinistre vial consistent en la col·lisió frontal de dos turismes, en envair el sentit contrari un d’ells.

Un dels vehicles circulava sentit Morella, amb una família integrada pels pares (41 i 43 anys, ferits greus) i les seves filles de 7 anys, ferida greu i l’altra de 10 anys, que va resultar morta; en l’altre vehicle que circulava sentit Vinaròs, dues germanes de 64, ferida greu i altra de 69, que va morir.

Les persones ferides greus van ser traslladades a l’Hospital General de Castelló i Hospital Comarcal de Vinaròs.

Directe