La Pobleta, Xiva, Ortells i Herbeset es preparen per a les seues festes patronals

Hi ha moltes activitats previstes en les quatre pedaníes

La Pobleta, en una imatge d'arxiu

La Pobleta, Xiva i Ortells celebraran les seues festes patronals durant el mes d’agost. Així, la primera les celebrarà durant el primer cap de setmana d’agost, els dies 6 i 7, mentre que les segones ho faran al següent. Xiva del 12 al 16 i Ortells del 12 al 15 d’agost. També cal explicar que Herbeset compta amb les dates de festes per al mes de setembre, des del 23 fins al 25. D’aquesta manera, els dinars i sopars de germanor, jocs i activitats per a tots els públics destaquen en les quatre poblacions.

La regidora de Festes, Rocío Querol, ha destacat que “durant el mes d’agost s’incrementa l’agenda cultural i festiva de totes les poblacions de Morella” i ha afegit que “ja el primer cap de setmana d’agost seran les festes a la Pobleta i li seguiran les d’Ortells i Xiva”. L’edil ha explicat que “les veïnes i veïns participen en l’organització de les seues festes patronals on la germanor de tot el poble és la principal característica”. Finalment, ha comentat que “també hi ha activitats i jocs infantils, concursos, i música perquè totes i tots disfruten de les festes al poble”.

Nova zona esportiva
a Xiva

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de condicionament del terreny de la nova zona esportiva de Xiva. D’aquesta manera, les primeres tasques consisteixen en la instal·lació del tancat que delimita aquesta zona per a la posterior col·locació de les porteries. Cal recordar que aquesta actuació està prevista des del mes de març quan es van cedir els terrenys amb aquesta finalitat.
D’altra banda, també es realitzen treballs de condicionament al nou local social de La Pobleta. Aquest, ubicat a l’antiga escola, s’ha rehabilitat durant els últims anys i ara s’instal·laran els mobles per a albergar activitats en les pròximes setmanes.

Directe