Pedro Sánchez inaugura avui el condicionament de la carretera N-232

El president del govern estrena el nou trajecte del Port del Querol

El president del Govern, Pedro Sánchez, assisteix aquest dimecres, 20 de juliol, a partir de les 11.00 hores, a la inauguració del condicionament de la carretera N-232 al seu pas pel Port del Querol a Morella.

El cap de l’executiu, acompanyat, entre altres autoritats, per la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez; el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig; i el president del Govern d’Aragó, Javier Lambán, descobrirà una fita commemorativa.

L’actuació compta amb un pressupost de 42.384.566,57 euros. La millora de la carretera N-232 en el tram del Port de Querol – Masia de La Torreta reduirà en set quilòmetres el traçat de la via i en més de 10 minuts el temps de circulació per aquest port. A més, es redueix el desnivell d’aquest amb un pendent més progressiu. També augmentarà la seguretat de la carretera amb un nou carril per a vehicles lents.

Directe