Vilafranca busca voluntaris per a la “Nit dels ciris” d’enguany

L'esdeveniment de llum tindrà lloc el 6 d'agost

La nit dels ciris, en l'edició 2020

El dissabte 6 d’agost Vilafranca tornarà a il·luminar-se a la llum dels ciris gràcies a la ‘Nit dels Ciris’. Un moment únic, en el qual milers de ciris s’encendran per a formar motius de llum recorrent els carrers del poble.

Per a fer possible la ‘Nit dels Ciris’ l’Ajuntament de Vilafranca necessita la col·laboració dels veïns i veïnes. Per això, s’ha iniciat la cerca de persones voluntàries per a l’organització i el muntatge. Tots aquells veïns i veïnes interessats a participar poden apuntar-se a l’ajuntament fins al 4 d’agost. Recordar que el telèfon de contacte és el 964 44 10 04.

La Nit dels Ciris, que prepara la seua tercera edició, va ser en el seu moment “una iniciativa per dinamitzar l’activitat del poble durant l’any de pandèmia i donar una llum d’esperança i il·lusió enfront de la Covid-19. També va nàixer com una manera de lluitar contra el despoblament, donant a conéixer el poble d’una manera cridanera”, conta Bruno Morraja, Regidor de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca.

Directe